facebook
menu

Bemutatkozás


Több éve működő egyesületünk a Napfény TáncSport Egyesület azzal a céllal jött létre, hogy a társastánc kultúrát népszerűsítse kezdőtől a versenytáncos szintig és elérhetővé tegye minden korosztály számára, különös figyelmet fordítva a viselkedéskultúra fontosságára. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a társastáncon keresztül biztosítsunk lehetőséget a rendszeres mozgásra és a táncsportban való sikeres szereplésre.
Az egyesület vezetője Filák-Darázsi Orsolya, aki 2008-ban a Magyar Táncművészeti Főiskola Társastánc pedagógus szakán végzett, több éves eredményes versenyzői múltra tekinthet vissza.

Ezek közül a jelentősebbek:
• Ifjúsági Latin Magyar Bajnokság 1994 I. hely, 1995 II. hely
• Felnőtt Latin Magyar Bajnokság 1997, 1999, 2000 II. hely
• Budapest Bajnokság „S” Latin 2000, 2002 I. hely
• Országos Latin Ranglista Eger 2000 I. hely
• Országos Latin Ranglista Debrecen 2001 I. hely
• Magyar Köztársaság Kupa 2001 díj
• Országos Tíztánc Ranglista 2002 II. hely

Ezen kívül számos nemzetközi versenyen, Világ- és Európa bajnokságokon képviselte Magyarországot.
Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne megismerkedni a tánccal és szabadidejét hasznosan, vidám környezetben szeretné eltölteni. Tanfolyamainkon szerzett tánctudással bálokon, rendezvényeken mindenki a parkett ördögévé válhat.
A tánctudást csoportos foglalkozásokon, illetve magán órák keretein belül lehet elsajátítani – mindenkinek a saját igényéhez igazítva.

jelentkezz

Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz tanfolyamainkra!
Tanfolyamainkat folyamatosan indítjuk tánctípusok és korosztályok szerint az alábbi kategóriákban: Társastánc, Versenytánc, Hobbi tánc, valamint vállalunk esküvői és szalagavatói felkészítést is.

További információ